אכילת פיסטוק וסוכרת, כולסטרול, בריאות המוח והלב

מספר מחקרים מהשנים האחרונות מצביעים על תועלת רבה של אכילה מתונה של פיסטוקים איכותיים ומדדי בריאות חשובים כמו תגובת אינסולין, איזון סוכר, הורדת כולסטרול מחומצן, ואפילו שינויים בביטוי הגנטי של חלבונים חשובים לאיזון סוכר. תוצאות אלה, מצביעות על תרומה אפשרית של אכילת פיסטוקים לסוכרת ולבריאות העורקים, הלב והמוח – בעיקר מכיוון טרשת עורקים, התקפי לב ושבץ מוחי.

על אחד המחקרים ניתן לקרוא בעברית הסבר רהוט עם דגשי מעשיים חשובים מאת ד״ר גיל יוסף שחר מכאן.

ואת המחקרים עצמם ניתן לקרוא למשל מכאן, מכאן ומכאן.

 

פיסטוק בריא

בריאות,

אופרי פוגל, נטורופת

כתיבת תגובה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז